Rasprodaja hoodica!

Vaša košarica

Cijena proizvoda:

Zamjena / Povrat

Zamjena
 
Bilo koji proizvod iz narudžbe možete zamijeniti u roku od 14 dana od primitka.


Ukoliko ste zainteresirani za zamjenu modela u drugoj boji ili veličini, pošaljite robu u roku od 14 dana od primitka i mi ćemo je odmah zamijeniti. Prethodno provjerite dostupnost robe na našoj web stranici www.velvisa.hr. Ako želite robu zamijeniti za drugi proizvod, morate napraviti novu narudžbu, a za prethodnu vratit ćemo vam novac.


Vraćena roba mora biti u izvornom stanju, kompletna s etiketom i originalnim pakiranjem, ako je isporučena s robom, ne smije biti nošena, prana, mirisana, korištena ili oštećena.


Imajte na umu da se isporučena roba može koristiti samo u svrhu testiranja - usporedivo s testiranjem u fizičkoj trgovini. U slučaju oštećenja robe uslijed daljnje uporabe, zadržavamo pravo zahtijevati odštetu. Svaki gubitak vrijednosti robe morate platiti samo ako je taj gubitak vrijednosti uzrokovan rukovanjem koje nije nužno za ispitivanje prirode, karakteristika i funkcioniranja robe.


Prilikom zamjene robe troškove transporta snosi kupac.

Adresa za zamjenu robe:

Velvisa/KNH Slovakia,
Stupničke Šipkovine 22,
10255 Donji Stupnik


Vraćanje dijela narudžbe

 

Svi proizvodi kupljeni u online trgovini www.velvisa.hr mogu se pojedinačno vratiti u roku od 14 dana od primitka bez navođenja razloga.

 

Povratna adresa:

Velvisa/KNH Slovakia,
Stupničke Šipkovine 22,
10255 Donji Stupnik

 

Kupac šalje robu natrag i dobiva povrat kupoprodajne cijene. Ta se može umanjiti osiguranim bonusom - besplatnom poštarinom (ako postoji). Troškovi dostave koje plati kupac neće biti vraćeni.

U ovom slučaju radi se o dogovoru između kupca i prodavatelja. Kada vraćena roba stigne do nas, robu ćemo pregledati i obraditi. Nakon obrade, e-mailom ćemo potvrditi primitak vraćene robe, a zatim će kupac primiti kupoprodajnu cijenu najkasnije u roku od 14 dana od primitka povrata.

Prilikom povrata robe troškove transporta snosi kupac.

Prije nego što nam pošaljete robu natrag, provjerite jeste li ispunili obrazac za povrat i stavili ga u paket.


Vraćena roba mora biti u izvornom stanju, kompletna, ne smije biti nošena, prana, mirisana, korištena ili oštećena.


Imajte na umu da se isporučena roba može koristiti samo u svrhu testiranja - usporedivo s testiranjem u fizičkoj trgovini. U slučaju oštećenja robe uslijed daljnje uporabe, zadržavamo pravo zahtijevati odštetu.

Svaki gubitak vrijednosti robe morate platiti samo ako je taj gubitak vrijednosti uzrokovan rukovanjem koje nije nužno za ispitivanje prirode, karakteristika i funkcioniranja robe.