Rasprodaja hoodica!

Vaša košarica

Cijena proizvoda:

E-novčanik

Volimo svijet mode i shoppinga jednako kao i Vi! Zato smo odlučili za Vas pripremiti pogodnost - uz svaku narudžbu iznad 10 € od nas ćete dobiti bonuse koji će biti dodani u vaš elektronički novčanik i možete ih iskoristiti kao popust pri sljedećoj kupnji

 Registrirajte se.

wallet icon

Prvi bonus besplatno po registraciji

Prijavite se na naš sustav e-novčanika i mi ćemo vam dati 1 bonus potpuno besplatno!

Registrirati se
wallet icon

Osvojite bonuse za svoje kupnje

Za svakih 10 eura narudžbe dobivate 1 bonus. Hoćete li kupiti za 100 €? Imate ih točno 10!

wallet icon

Pregled Vaših kupnji na klijentskom profilu

U svom profilu možete vidjeti cjelokupnu povijest svojih kupnji i broj dodijeljenih bonusa koje možete iskoristiti.

Prijaviti se
wallet icon

Kako djeluje elektronički novčanik?

Nakon jednostavne registracije dolazite u klijentski profil, gdje možete pratiti stanje svojih bonusa. Dobivate nove bonuse sa svakom narudžbom bilo kojeg asortimana iz naše e-trgovine koja prelazi 10 €. Dat ćemo vam 1 bonus za svaku kupnju od 10 €. To jest, ako kupite za 75 €, 7 bonusa će biti dodano na vaš račun. Bonusi će biti dodani u vaš novčanik svakih 30 dana nakon slanja narudžbe. Zatim ih možete iskoristiti kao popust pri sljedećoj kupnji, do 30% cijene narudžbe, odnosno 10% u slučaju sniženih proizvoda.

Često postavljana pitanja

faq

Kako se registriram za elektronički novčanik?

Registrirati se možete OVDJE. Samo ispunite nekoliko osnovnih podataka i odmah ćete imati pristup klijentskom profilu.

faq

Naplaćuje li se prijava na e-novčanik?

Ne, registracija je potpuno besplatna! Osim toga, dat ćemo vam i 1 bonus za to.

faq

Gdje mogu vidjeti stav svog e-novčanika?

Nakon registracije možete se prijaviti u klijentski profil. U njemu ćete vidjeti pregled svih svojih kupnji i bonusa na čekanju, pripisanih, iskorištenih ili isteklih bonusa.

faq

Što sve mogu vidjeti u svom klijentskom profilu? 

U njemu imate pregled svih bonusa na čekanju, dodijeljenih, isteklih ili iskorištenih bonusa.

faq

Kako mogu dobiti više bonusa?

Za svaku narudžbu koja prelazi cijenu 10 € dobivate bonuse. Primjenjuje se jednostavno pravilo: za svakih 10 € kupnje, dodajemo 1 bonus u vaš e-novčanik.

faq

Ako kupim za 25 eura, hoću li dobiti 2,5 bonusa?

Ne, bonusi se ne mogu dijeliti na manje jedinice. Ako kupite za 25 €, 2 bonusa bit će dodana na vaš račun.

faq

Kada će bonusi biti upisani u moj e-novčanik?

Broj dodijeljenih bonusa možete vidjeti odmah nakon potvrde narudžbe, ali oni neće biti uplaćeni u vaš e-novčanik do 30 dana nakon kupnje, kada istekne rok za povrat robe. Status dodijeljenih bonusa možete pratiti u svom klijentskom profilu.

faq

Što se dogodi s bonusima kada vratim naručeni proizvod?

Bonusi se uvijek knjiže nakon 30 dana od dana kupnje robe, odnosno nakon isteka roka za povrat. Ako vratite naručeni proizvod iz bilo kojeg razloga tijekom ovih 30 dana, bonusi neće biti dodani u vaš e-novčanik. Ukoliko naručite više proizvoda i vratite samo jedan od njih, dobit ćete bonus koji se obračunava od cijene robe koju niste vratili.

faq

Kako mogu primiti bonuse za svoju kupnju?

Kada ste prijavljeni u svoj profil, u detaljima o svakom proizvodu vidjet ćete koliko bonusa možete primiti za svoju kupnju. Ako kupite više proizvoda, broj bonusa će se zbrajati.

faq

Kako mogu iskoristiti bonuse?

Bonusi se obračunavaju prilikom unosa plaćanja u košaricu. Automatski će vam se prikazati maksimalan broj bonusa koji možete koristiti za određenu narudžbu. Iskorišteni bonusi izravno se primjenjuju na sve proizvode u košarici. Kod snižene robe bonusima možete platiti do 10% cijene, a za nesnižene proizvode do 30%. Lako možete uštedjeti mnogo eura!

faq

Koliko dugo vrijede bonusi?

Dobiveni bonusi vrijede 6 mjeseci. Ako ih ne koristite tijekom tog vremena, automatski će biti uklonjeni i više ih nećete vidjeti u svom e-novčaniku.

faq

Što ako sam naručio/-la, ali nisam registriran/-a?

Čak i ako se ne registrirate u e-novčanik prije kreiranja narudžbe, još uvijek imate priliku primiti bonuse. Sve što trebate učiniti je dodatno se registrirati klikom na odgovarajuću tipku na kraju procesa naručivanja.

faq

Mogu li se bonusi kombinirati s drugim popustima?

Da, svakako. Bonuse možete kombinirati s ostalim popustima, ali u tom slučaju njima možete pokriti do 10% cijene narudžbe.