Rasprodaja hoodica!

Vaša košarica

Cijena proizvoda:

FAQ - Često postavljana pitanja

Koliko košta dostava?

Iznos naknade za dostavu narudžbe, ovisno o vrijednosti narudžbe i odabranom načinu dostave, naznačen je u košarici.

Kako mogu platiti?

Prihvaćamo plaćanje pouzećem, plaćanje karticom putem WebPay servisa i plaćanje unaprijed na račun.

Hoćete li mi robu poslati i izvan Hrvatske?

Robu šaljemo u Slovačku, Sloveniju, Italiju, Češku, Poljsku, Mađarsku, Austriju, Njemačku i Rumunjsku. Na dnu stranice možete kliknuti na zastavice odabrane zemlje i jednostavno naručiti.

Koliko traje dostava?

Vaš paket se obrađuje najkasnije u roku od 48 sati. Čim je roba otpremljena iz našeg skladišta, sve je u rukama dostavljača.

Proizvod mi ne odgovara. Što sada?

Proizvod možete zamijeniti ili vratiti. Proizvod (s originalnim pakiranjem i etiketama) i ispunjen obrazac za vraćenje/reklamaciju šaljete na našu adresu. Čim primimo paket, obavijestit ćemo vas e-poštom.

Kako funkcioniraju zamjene/povrati?

Zamjena je moguća samo ako na skladištu imamo robu željene veličine i boje. Odabranu robu šaljemo Vam odmah.

U slučaju povrata sredstava, sredstva će vam biti vraćena na račun. Ako ste narudžbu platili online kreditnom/debitnom karticom, novac će vam biti vraćen na isti način. Cijeli proces obrade i opremanja traje maksimalno 14 dana. Za postupak povrata molimo ispunite naš online obrazac za povrat https://www.velvisa.hr/povrat ili obrazac koji ste dobili u paketu.

Što ako želim podnijeti prigovor na robu?

Točne uvjete prigovoru možete pronaći ovdje: https://www.velvisa.hr/opći-uvjeti

Kako si odaberem pravu veličinu?

Većina naših proizvoda odgovara uobičajenoj europskoj numeraciji. Ali najsigurnije je pogledati tablicu veličina, danu u centimetrima, i usporediti mjere s odjećom koju inače nosite. Tako ćete biti sigurni da će vam proizvod sigurno pristajati.

Što je univerzalna (UNI) veličina?

Modeli koji odgovaraju veličini UNI izrađeni su od savitljivih i elastičnih materijala pa odgovaraju više konfekcijskih veličina. Dimenzije u tablici izmjerene su u stanju "mirovanja" odjeće.

Imate još pitanja?

Kontaktirajte nas putem e-maila.